Talentenlijn is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong te voldoen. Talentenlijn biedt mogelijkheden voor:

Passend onderwijs

Het uitgangspunt voor passendd onderwijs is dat alle kinderen naar school gaan. De wetgeveing biedt ruimte voor maatwerk, zodat scholen en samenwerkingsverbanden in overleg met de ouders voor alle leerlingen een passend programma aanbieden. Onderwijs dat leerlingen uitdaagt, dat uitgaat van hun kwaliteiten en hun mogelijk heden.

 

Gebruik in verrijkingsgroep

Het onderwijs in de verrijkingsgroep is vaak vakoverstijgend. Het verbredings- en verdiepingswerk wordt met kinderen, die op hetzelfde ontwikkelingsniveau funtioneren, uitgevoerd. In deze groep wordt dan rekening gehouden met de specifieke onderwijsbehoeften van de meer- en hoogbegaafde kinderen. En ruimte gegeven voor diepgang en creativiteit.

Talentenlijn bestaat per groep uit een kunststof kist met materialen en daarbij een leerkrachtenmap met handvatten in de vorm van taakkaarten, mateiaalbeschrijvingen, handleidingen en observatie- registratiebladen.

De leerling kan en mag zichzelf zijn met talentenlijn.

 

 

Titel Prijs
incl BTW
werkbladen talentenlijn 1
Talentenlijn wordt in een mooie, stevige kunstof opberg kist geleverd inclusief een werkmap voor de leerkracht
Lees meer
€624,95 Bestel
deksel talentenlijn 2 talentenlijn 2
Talentenlijn wordt in een mooie, stevige kunstof opberg kist geleverd inclusief een werkmap voor de leerkracht
Lees meer
€675,00 Bestel
Talentenlijn Peuters
Talentenlijn wordt in een ruime, stevige kunstof opberg kist geleverd inclusief een werkmap voor de leerkracht
Lees meer
€499,95 Bestel